Новини для установників: зміна товару, ціна на мідь та інше

Короткий огляд для наших клієнтів про поточну ситуацію на ринку фотоелектричних систем та майбутні зміни в нашому портфоліо.

Canadian Solar з 370 Вт на 375 Вт

Компанія Solarity зазвичай стежить за трендами в галузі сонячної енергетики, забезпечуючи вам найкращий сервіс та новітні продукти. Ми постійно вдосконалюємо своє портфоліо, щоб задовольнити специфічні потреби кожного проекту. Отже, з липня 2021 року ми замінимо модулі Canadian Solar 370 Вт на 375 Вт моно.

Перехід на Canadian Solar 375 Вт дозволить отримати більшу потужність та ефективність. Відмінності між модулями можна побачити в технічній характеристиці або в таблиці нижче. 

Будь ласка, враховуйте цю нову інформацію, плануючи свої майбутні проекти.

Ціни на мідь зростають

У січні 2021 року Лондонська біржа металів зафіксувала найвищі ціни на мідь з 2011 року. 

Однією з причин рости ціни є розширення ринків відновлюваної енергії та електромобілів. Іншою причиною є криза постачання мідних концентратів – результат зупинки шахт, спричинений пандемією COVID-19. 

Згідно з прогнозами, в наступному кварталі дефіцит пропозиції у поєднанні зі зростаючим попитом збереже високі ціни на мідь. Тому в першу чергу варто очікувати зростання ціни на фотоелектричні кабелі, оскільки їх основною складовою є мідь. Підвищення цін торкнеться всіх учасників ринку сонячної енергетики,від виробників і дистриб’юторів до монтажників і кінцевих споживачів.

Болгарія

Йорданія

Колумбія

Марокко

Міжнародний

Німеччина

Польща

Румунія

Угорщина

Україна

Чехія